Artist Info

GlenDisc är ett independet skivbolag och musikstudio i Ystad. Vi har ett brett kontaktnät ut i nöjesbranschen genom våra samarbetspartners och våra egna artister. Vårt koncept som skivbolag har alltid gått ut på att vi ska kunna stå för de produktioner våra artister släpper under vår label. Därför är samtliga presenterade artister producerade och inspelade i vår studio med våra egna producenter.

Kolla in vår Facebook, Youtubekanal och Spotify.

 

Kontakta Oss: Dick Örnå 0761-736812  dick@glendisc.com

Erik Nielsen

Erik Nielsen är en Svensk  popartist, känd för sitt deltagande i Idol 2014. Hans singel I'll go som rörde Alexander Bard till tårar var Eriks första singel, följd av andra singeln Won't cry med en väldigt naken video.

Han släppte sitt album Almost Naked
i September 2015.

Okå

Okå är en alternativ rapgrupp från Ystad, bestående av Christoffer Zaar, Tim Nilsson och Frida Green.
Gruppen mixar skånsk rap med pop/rock i catchiga verser och kraftfulla refränger. Okå släppte sitt album Möt Herr Mig 2012.

Karin Tingne

Karin Tingne är ett bluesrock-band från Skurup. Med ett mäktigt sound har Karin Tingne spelat för utsålda hus. Publiken är hänförd och musikkritikerna har hyllat deras sound. " En ny stjärna från Skurup har tänts" Bengt Eriksson, YA

TWA Production AB, YSTAD

Med ett rikt kontaktnät förmedlar vi svenska såväl som internationella artister, shower, orkestrar, pianoentertainer, trubadurer, DJ´s etc..
Med ett väl utbyggt webbaserat boknings- och ekonomisystem sköter vi allt från fakturering, bokföring till rekrytering och lönehantering för artister.

timbuktuliten
timbuktuliten
Molly_Sandén
Molly_Sandén
Hasse Andersson
Hasse Andersson
Johnny Logan
Johnny Logan
Miriam Bryant
Miriam Bryant
Sweet
Sweet
Magnus Carlsson
Magnus Carlsson
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli
Jasmine Kara
Jasmine Kara
1/2